ToppFormen_BråText

ÄT GOTT, BLI MÄTT Och få resultat

Om toppformen

En hållbar förändring

Toppformen kom till för att vi ville hjälpa personer att hitta ett sätt att komma i form och hitta en hälsosammare livsstil i längden. Toppformen fokuserar på att få en hållbar förändring och hållbara rutiner. Med hjälp av våra coacher får du vägledning och daglig coachning för att vi ska optimera programmet efter just dina förutsättningar och mål. Toppformen är för alla men kräver att man är redo att satsa på sig själv och sin hälsa till 100%

CTA-2-1.png
Tournedos Rossini. Foie gras, Black Angus beef tenderloin, white asparagus, red wine sauce. Delicious healthy traditional food closeup served for lunch in modern gourmet cuisine restaurant.

Detta ingår i Toppformens
16 veckors program

Under 16 veckor coachar vi dig på din väg till din toppform med egna uppsatta mål. Med näringsrik mat, styrketräning och promenader kommer vi att skapa bra vanor och rutiner som håller över tid för just dig. 

Vi startar programmet med en kroppsscanning där vi mäter muskelmassa, vikt och fettprocent. Vi gör  måttbandsmätningar och tar förebilder. 

Du träffar din coach varje vecka och tränar och stämmer av hur allting går, vanor, rutiner, kosten.

Vi tycker det är viktigt att se framsteg och progression i träningen, därför använder vi oss av en app där vi registrerar all träning.  

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Efter 16 veckor så har du fått goda kunskaper av styrketräning och lärt dig använda skivstång, hantlar och maskiner. 

Kostschemat är specificerat för vad du ska äta varje vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Allt eftersom programmet går och du registrerar dina resultat kommer vi att justera kosten och träningen för att du ska maximera dina resultat.

Du följer ditt individuella kostschema som tas fram efter dina behov, tränar efter ett styrketräningsprogram och registrerar alla dina pass så att din coach kan följa din utveckling.

Du har tillgång till dina coacher varje dag via chat för eventuella frågor, råd och tips.

Träningen utför du på din träningsanläggning och 1 gång i veckan tränar du med coacherna från Toppformen. Då träffas ni på de gym som Toppformen har samarbeten med.  

16 veckor med bra vanor och rutiner kan inte bli annat är kul!

Priset för Toppformen 16 veckor 4497:-/månaden
Healthy eating food low carb keto ketogenic diet meal plan protein fat
CTA-1-1.png

Träna med experter

Möt våra coacher

Malin Tulin

Personlig tränare, Kostrådgivare
Behöver du uppmuntran?
Malin kommer att motivera dig!

Malin Tulin

Malin har många års erfarenhet inom branschen och brinner för att hjälpa människor till bättre hälsa.

Malin är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och massageterapeut och jobbar dagligen med att hjälpa människor till ett friskare och hälsosammare liv. 

-För att orka träna behöver vi äta! Vi behöver äta ordentligt med mat men vi måste välja rätt livsmedel. Livsmedel som ger oss energi och som vi håller oss mätta på.

Kostrådgivare
100%
Coach
100%
Massageterapeut
100%

Mats Svalänge

Personlig Tränare, Kostrådgivare
Behöver du uppmuntran?
Mats kommer att motivera dig!

Mats Svalänge

Mats har en bred kunskap och lång erfarenhet av olika träningsformer, allt från gym, CrossFit, idrottsfys och 3D-träning.  Mats är utbildad personlig tränare och kostrådgivare. 

Mats brinner för personlig utveckling och älskar att coacha människor till bra vanor och rutiner. 

-Det handlar om att skapa bra vanor över tid. Tänka långsiktigt och hitta en bra balans mellan arbete, träning och fritid.

Personlig tränare
100%
Kostrådgivare
100%
Coach
100%

Jennie Blomstrand

Personlig Tränare, Kostrådgivare
Behöver du uppmuntran?
Jennie kommer att motivera dig!

Jennie Blomstrand

Jennie har en lång erfarenhet av träning och framförallt kommunikation/coachning med människor, som vi tycker är en viktig del av Toppformen.

Jennie är utbildad personlig tränare och brinner för långsiktighet och hjälpa människor att hitta hållbarhet och balans.

– 

 

Personlig tränare
100%
Fystränare
100%
Coach
100%

Vi har tre grundpelare i vår coachning

Kost, träning och tanke.

Kost

För att orka träna behöver vi bra mat. För att det ska vara värt att göra behöver maten vara god.

Träning

Kroppen behöver träning. Så är det bara. Och ju äldre vi blir desto viktigare är det.

Tanke

Vi tror inte på att banta. Man behöver göra en förändring som inte bara funkar för stunden utan fungerar resten av livet..

allt anpassat efter dina målsättningar

Det ska vara hållbart i längden.