16 veckors utmaning!

Är du redo att komma i ditt livs form?

En hållbar förändring

Toppformen kom till för att vi ville hjälpa personer att hitta ett sätt att komma i form och hitta en hälsosammare livsstil. 

Toppformen fokuserar på att få en hållbar förändring och hållbara rutiner. 

Med hjälp av våra coacher får du vägledning och daglig coachning för att vi ska optimera programmet efter dina förutsättningar och mål.

Toppformen är för alla men kräver att man är redo att satsa på sig själv och sin hälsa till 100%

Detta ingår i Toppformens 16 veckors program

 

Under 112 dagar så coachar vi dig på din väg till din toppform. Du följer ditt individuella kostschema som tas fram efter dina behov, tränar efter ett styrketräningsprogram och loggar alla dina pass så att din coach kan följa din utveckling varje dag.

Vi startar programmet med en kroppsscanning där vi mäter muskelmassa, vikt och fett procent. Efter åtta veckor har vi en halvtidsmätning för att se hur långt du kommit och efter 16 veckor har vi en slutmätning.

Träningen kan ske hos oss på Puls i Leksand eller på din egen träningsanläggning. Vi rekommenderar att ha möjlighet till gym men detta är inte ett krav. Under hela Toppformen kommer du ha ett PT-pass i veckan där du kan få hjälp med tekniker och träning.

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Kostschemat är specificerat för vad du ska äta från vecka till vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Allt eftersom programmet går och du loggar dina resultat kommer vi att justera kosten och träningen för att du ska maximera dina resultat.

Priset för Toppformen 16 veckor
4497:-/månaden

Malin Tulin

Personligtränare 

Kostrådgivare

Mats Svalänge

Personlig Träning

 

Är du intresserad eller vill du veta kontakta oss för en kostnadsfri konultation.