Tidigare deltagare

Niklas

Jag har tränat hela mitt liv egentligen med allt från gym till brottning. Tror mig veta ganska mycket om träning men efter Toppformen så är kunskapen på en helt ny nivå.

Efter många olika försök till att hitta formen, styra om kost, skippa det ena och det andra och få in löpning, styrketräning och lite bollsporter så insåg jag att det aldrig kommer fungera hur jag än gör.

Började snegla lite mot 16WOH och tänkte att det ska man väl klara av. Kikade igenom både träning och kost och jag känner mig lite osäker på om det verkligen är rätt. Började diskutera med gänget på Puls och vi kommer in på toppformen.

Efter en veckas betänketid så var det signat och klart, start 4 januari. Fan vad kul!! Och lite otäckt. Invägning, riktigt o charmiga bilder och en rejäl genomgång med både Malin och Mats med träning, kost och appen. Det är den absolut bästa appen som hjälper till med precis allt som har med träning att göra.

Första veckan var verkligen ett krig, ställa om dygnet för att komma upp och gå på morgonen innan jobbet. Komma hem och hinna laga mat från grunden och sedan infinna sig på gymmet samma kväll. Det var en fas i att ställa om och prioritera om en del, men det är bara att göra jobbet, vill man ha förändring så kostar det.

Efter några veckor börjar allt gå på rutin och kroppen börjar vänja sig vid dessa nya rutiner och när man till och med vaknar innan klockan (som är ställd på 05.15) så känns det ganska lätt att studsa ut på morgonpromenad även fast det är -17 och snöstorm. Finns helt klart bättre väder, men jäklar vad pigg man är efter 45 min.

Första riktigt härliga kvittot på att man gör framsteg är såklart att man tappar i vikt, man tappar suget att äta onyttiga saker men framför allt, när man under hela dagen mår så himla bra och orkar mer och mer för varje dag som går.

Efter halvtid går tiden fortare, utvecklingen går snabbare och desto fler veckor som genomförs så blir rutinen med träning, kost och vardag mycket lättare. Nästan så det känns lite konstigt när appen talar om för en att det är vilodag, kroppen har helt ställt om, vill hålla i gång hela tiden, men ja såklart, vila behövs också.

jag vet att toppformen börjar bli stort, det är många nya som signar upp sig och det är en hel del gamla deltagare som fortsätter och så vidare, en hel del och stå i, men det spelar ingen roll, jag har känt mig speciell hela tiden och fått all hjälp jag behöver med både kost och träning. Alltid peppande ord och ett superhärligt mottagande varje dag man är på gymmet. Man får såklart också en hel del energi av alla andra ”Toppformare” som är och nöter på gymmet varje dag.

Nu till det bästa!! Det tar liksom inte slut efter 16 veckor, det har blivit en livsstil, det är hållbart, jag kan med få undantag för speciella helger eller tillställningar leva så här under lång tid framöver. Tack Puls och Toppformen för en jäkligt rolig och bra utbildning, som jag varmt kan rekommendera till alla!! Ses på gymmet!

Ångrar inte en sekund att jag skrev på för programmet, det har varit tufft, helt klart, men man får så himla mycket tillbaka och det är också förbannat kul.

Före- och efter

Se fler hjältar!

Angelica

Angelica

Nu orkar jag leka mer med mina barn, min stubin är längre, kroppen är starkare och jag är en mycket gladare fru och mamma

Caroline

Caroline

Resultatet nu efter 16 veckor är helt sjukt. Jag har kommit väldigt långt på dom här 16 veckorna både kroppsligt och mentalt. Jag har äntligen börjat tycka om mig själv…

Susanna

Susanna

Alla framsteg hittills är ett kvitto på att det här konceptet är bra! Jag känner mig hemma i gymmet och mår jättebra och kör vidare v17 och framåt

Sanna

Sanna

Tack vare hans erfarenhet, envishet, otroliga tålamod och glada hejarop… Du kan Sanna , upp ur diket nu…

Patrik

Patrik

Toppformens styrka sitter i kunnig personal men framför allt för min del, TIDEN, 4 månader behövs för att hinna ställa om livet. För ställa om livet var det jag behövde

Marit

Marit

Jag är så stolt och glad över vad jag lyckats med, jag vet att det inte är klart än, träning blir man väl aldrig klar med, men det här känns verkligen hållbart för mig…

Maja

Maja

Jag kan verkligen inte annat än rekommendera Toppformen! Släpper aldrig gymmet! Nu ska jag upp på tresiffrigt i marklyft!

Lottie

Lottie

16 veckor går snabbt när man har roligt! Och det har det verkligen varit hela vägen, inga tråkiga dieter och konstigheter utan enkelt och rakt på sak.

Josefin

Josefin

Passen med Mats fick mig att få både självförtroende att jag gör rätt och han utmanade mig med vikterna. Plötsligt kändes det väldigt kul att träna.

Erik

Erik

Lite förvånad över att programmet var så pass enkelt att följa och att det inte krävdes allt för mycket ”uppoffringar”

Ulrika

Ulrika

Vad vill jag med detta? Jo att det program många nu genomför också håller över tid. Justera lite så blir det hållbart och en del av dig