Tidigare deltagare

Marit

Jag är så stolt och glad över vad jag lyckats med, jag vet att det inte är klart än, träning blir man väl aldrig klar med, men det här känns verkligen hållbart för mig, inte kunde jag ana att styrketräning och då marklyft skulle bli min favoritträning.

Idag är en stor dag för mig, jag har nått mitt mål, jag har idag gått ner 30 kg och blivit rätt så stark!
Jag har valt att inte skriva om den här resan tidigare i min egen Facebook och Instagram, egentligen mest livrädd för att misslyckas…
Men, nu tänker jag göra det, jag vågar det ,för att jag är så stolt och glad idag. Målet har jag satt väldigt sent under den här tiden, för det är precis just nu och här jag mår bäst.
Den 22/6 i somras började en stor hälsoförändring för mig och Mats.
I mitten av oktober var vi klara med våra 16 veckor med Toppformen, före och efter bilderna är från starten /slutet på de 16 veckorna , jag hade då gått ner ca 25 kg. Vi har fått fantastisk hjälp av Mats Svalänge med träning och Malin Tulin med kosten och stora doser pepp av dom båda och ja faktiskt av hela gymmet.
Mycket mat och bra mat, promenader varje dag, styrketräning 5 dagar i veckan varav 1 pt träning i veckan med Mats, vilken lyx det har varit. Och för den hjälpen jag fått, kommer jag för evigt vara djupt tacksam till Mats och Malin.
Det har på riktigt förändrat hela mitt liv.
Jag är så stolt och glad över vad jag lyckats med, jag vet att det inte är klart än, träning blir man väl aldrig klar med, men det här känns verkligen hållbart för mig, inte kunde jag ana att styrketräning och då marklyft skulle bli min favoritträning. Jag som var livrädd för att träna i gymmet.. Och många promenader både med Eva och Mats, som betyder mycket för mig.
Jag kommer fortsätta träna och gå för att hålla mig stark och må bra.
Jag är så tacksam för att jag är frisk, känner mig starkare och gladare än jag någonsin gjort.

Före- och efter

Se fler hjältar!

Angelica

Angelica

Nu orkar jag leka mer med mina barn, min stubin är längre, kroppen är starkare och jag är en mycket gladare fru och mamma

Caroline

Caroline

Resultatet nu efter 16 veckor är helt sjukt. Jag har kommit väldigt långt på dom här 16 veckorna både kroppsligt och mentalt. Jag har äntligen börjat tycka om mig själv…

Susanna

Susanna

Alla framsteg hittills är ett kvitto på att det här konceptet är bra! Jag känner mig hemma i gymmet och mår jättebra och kör vidare v17 och framåt

Sanna

Sanna

Tack vare hans erfarenhet, envishet, otroliga tålamod och glada hejarop… Du kan Sanna , upp ur diket nu…

Patrik

Patrik

Toppformens styrka sitter i kunnig personal men framför allt för min del, TIDEN, 4 månader behövs för att hinna ställa om livet. För ställa om livet var det jag behövde

Niklas

Niklas

Jag har tränat hela mitt liv egentligen med allt från gym till brottning. Tror mig veta ganska mycket om träning men efter Toppformen så är kunskapen på en helt ny nivå.

Maja

Maja

Jag kan verkligen inte annat än rekommendera Toppformen! Släpper aldrig gymmet! Nu ska jag upp på tresiffrigt i marklyft!

Lottie

Lottie

16 veckor går snabbt när man har roligt! Och det har det verkligen varit hela vägen, inga tråkiga dieter och konstigheter utan enkelt och rakt på sak.

Josefin

Josefin

Passen med Mats fick mig att få både självförtroende att jag gör rätt och han utmanade mig med vikterna. Plötsligt kändes det väldigt kul att träna.

Erik

Erik

Lite förvånad över att programmet var så pass enkelt att följa och att det inte krävdes allt för mycket ”uppoffringar”

Ulrika

Ulrika

Vad vill jag med detta? Jo att det program många nu genomför också håller över tid. Justera lite så blir det hållbart och en del av dig