Tidigare deltagare

Erik

Lite förvånad över att programmet var så pass enkelt att följa och att det inte krävdes allt för mycket ”uppoffringar”

När arbetsgivaren under hösten meddelade att vi troligtvis skulle jobba hemifrån under resten av året på grund av Covid-19 frigjordes tid som annars skulle lagts på pendling till och från arbete.
För att göra något positivt av tiden och samtidigt ha något att fokusera på under hösten som annars kan vara lång hoppade jag på ”Toppformen” med Mats och Malin.
Jag har tidigare i livet stundtals varit bra tränad och skulle så gärna vilja få tillbaka den känslan igen när vardagssysslor som att byta däck på bilen, städa eller trädgårdarbete inte kändes påfrestande.
När man blivit lite äldre insåg jag att det inte skulle gå lika lätt som förr och tänkte denna gång göra det lite enklare genom att ta hjälp med ett upplägg som verkade fungera för andra.
Lite förvånad över att programmet var så pass enkelt att följa och att det inte krävdes allt för mycket ”uppoffringar” mer än den tid som behöver läggas på dagliga promenader och styrketräning samt undvikandet av viss ”skräpmat”.
Genom individuellt anpassat träningsschema och kostråd tillsammans med avstämningar hittade vi snabbt rutiner som fungerade bra för mig i vardagen.
Efter ett par månader kändes de nya rutinerna som helt normala och inte som att jag skulle vara i någon form av ”träningsprogram”.
Man får vara medveten om att det tar 1,5-2h per dag i anspråk men efter en tid blir det en naturlig del av nya rutiner som jag fortsatt med även efter att programmet avslutats.
Idag skulle jag säga den tid jag lägger på daglig motion får jag tillbaka och mer där till i ökad kapacitet både på jobbet och på fritiden. Att jag är mycket piggare och gör mer roliga saker är en ren bonus.
Orsaken till att det fungerat så bra för mig är bland annat att man hela tiden har tillgång till Mats och Malin via träningsappen där man loggar vikt och genomförda träningar samt Messenger för frågor och funderingar.
Ibland står man still i utvecklingen och då är det bra att kunna följa utvecklingen i träningsappen där man påminns om förändringen över tid samt blir coachad i hur man ligger till.
Tack för hjälpen, nu tar vi nya tag med förändrade goda vanor och träning!

Före- och efter

Se fler hjältar!

Angelica

Angelica

Nu orkar jag leka mer med mina barn, min stubin är längre, kroppen är starkare och jag är en mycket gladare fru och mamma

Caroline

Caroline

Resultatet nu efter 16 veckor är helt sjukt. Jag har kommit väldigt långt på dom här 16 veckorna både kroppsligt och mentalt. Jag har äntligen börjat tycka om mig själv…

Susanna

Susanna

Alla framsteg hittills är ett kvitto på att det här konceptet är bra! Jag känner mig hemma i gymmet och mår jättebra och kör vidare v17 och framåt

Sanna

Sanna

Tack vare hans erfarenhet, envishet, otroliga tålamod och glada hejarop… Du kan Sanna , upp ur diket nu…

Patrik

Patrik

Toppformens styrka sitter i kunnig personal men framför allt för min del, TIDEN, 4 månader behövs för att hinna ställa om livet. För ställa om livet var det jag behövde

Niklas

Niklas

Jag har tränat hela mitt liv egentligen med allt från gym till brottning. Tror mig veta ganska mycket om träning men efter Toppformen så är kunskapen på en helt ny nivå.

Marit

Marit

Jag är så stolt och glad över vad jag lyckats med, jag vet att det inte är klart än, träning blir man väl aldrig klar med, men det här känns verkligen hållbart för mig…

Maja

Maja

Jag kan verkligen inte annat än rekommendera Toppformen! Släpper aldrig gymmet! Nu ska jag upp på tresiffrigt i marklyft!

Lottie

Lottie

16 veckor går snabbt när man har roligt! Och det har det verkligen varit hela vägen, inga tråkiga dieter och konstigheter utan enkelt och rakt på sak.

Josefin

Josefin

Passen med Mats fick mig att få både självförtroende att jag gör rätt och han utmanade mig med vikterna. Plötsligt kändes det väldigt kul att träna.

Ulrika

Ulrika

Vad vill jag med detta? Jo att det program många nu genomför också håller över tid. Justera lite så blir det hållbart och en del av dig